Piposz Tanya - Erdély, Bükkloka

language: HU / RO / EN
 
 

 

Datorită frumuseților naturale, Valea Ghimeșului este spotul ideal pentru diferite excursii. Zona poate fi descoperită pe jos sau cu quaduri (ATV), iar iarna există posibilitatea de cutreierat cu sania sau cu snowmobiluri. În vecinătatea  proprietății se află cel mai înalt vârf din împrejurimi, Vifornița 1496 m, ușor de accesat, iar priveliștea de aici este spectaculoasă.

 

Nunumai peisajele pitorești, dar și trecutul bogat istoric și cultural al Ghimeșului poate fi o atracție pentru vizitatori. Loc plin de legende și istorii, loc în care granițele țărilor au fost împinse ori spre Est, ori spre Vest, dar ungurii, locuitorii de aici au rămas și au continuat viața, păstrând tradițiile de buni gospodari și crescător de animale, și nu în ultimul rând bun primitori de oaspeți.

În ultimii ani din ce în ce mai mulți vin la Valea Ghimeșului pentru a participa la pelerinajul de rusalii din Șumuleu Ciuc.

 

Spoturi de vizitat din zonă:

Miercurea Ciuc, Castelul Miko, băi cu apă minerală, Cheile Bicazului, Lacul Roșu, Lacul Sfântă Ana, granița veche.

Organizarea excursiilor

Pentru diferite excursii oferim serviciile noastre de organizare, ghidul și vehiculele necesare fiind vorbă orice tip de excursie: aventură, istorică, cu quaduri, cu caruța, cu sanie, cu snowmobiluri. 

Training

Diferite programe outdoor stau la dispoziția grupurilor.

Programe de folclor

Oaspeții noștrii au posibilitatea de a participa diferite programe de folclor pentru a cunoaște viața și tradițiile ceangăilor.

 
PIPOSZ TANYA - 2013
A birtok  /  Szállás  /  Étkezés /  Programok  /  Galéria  /  Vendégkönyv  /  Kapcsolat