Piposz Birtok - Főoldal

Piposz Birtok - Főoldal

HUN
 
TÚRÁZÁSI LEHETŐSÉGEK
Piposz Tanya, Erdély, Bükkloka
Erdély számtalan csodálatra méltó természeti adottsággal rendelkezik, és izgalmas lehetőségeket kínál a természet, s legfőképpen e táj szerelmeseinek.

A Piposz Birtok mintegy 100 hektáron terül el. Erdély, s azon belül is Székelyföld természeti kincseinek világát fedezheti fel egy csapásra a hozzánk látogató.
LÁTOGASSA MEG A TANYÁT
Klienseink írták
Gyönyörű Erdély! köszönjük Piposz Tanya!
Erika És Domi / Gyor
Piposz tanya egy jó hely jó embereknek, és Isti barátom egy remek, szívélyes vendéglátó! A remek hétvégéért, kiváló kajáért, príma kiszolgálásért, meleg és tiszta környezetért, csekély hálám eme pár fotó és hamarosan több is!
Petres Győző
Nagyon nagy élmény volt ... Önöknek, Zoliéknak.... mindenkinek köszönjük.... A segítséget a szánok körül, és a nagyon kedves kiszolgálást külön .... Ha van elütés/elírás a cikkben, azért elnézést, mi örömmel meséltünk róla, és mindenkinek - saját tapasztalat alapján - ajánljuk a Piposz tanyát .... és megyünk vissza.... szerintem nyáron is...
Mester Sándor / Kiskunhalas
A Piposz Tanya szeretettel vár mindenkit
Nyáron napsütötte dús legelők, kaszálók, zöld bársonnyal borított hegyek és dombok várják vendégeinket, és számtalan kristálytiszta vizű forrás vidám csobogása zenél fülükbe.


 

 
A Piposz tanyán akár csendes pihenéssel, akár a vidéket bebarangolva, aktívan kívánjuk eltölteni szabadidőnket, mindenféleképpen megtaláljuk azt, amire vágyunk.