Programe - Proprietatea Piposz

Programe - Proprietatea Piposz

ROM
 
Programe

Datorită frumuseţilor naturale, Valea Ghimeşului este locul ideal pentru diferite excursii.

Zona poate fi descoperită pe jos sau cu quaduri (ATV), iar iarna există posibilitatea de a cutreiera locul cu sania sau cu snowmobilul.

În vecinătatea  proprietăţii se află cel mai înalt vârf din împrejurimi, Viforniţa, 1496 m, uşor de accesat, iar priveliştea de aici este spectaculoasă.

Parc de aventură

Parcul nostru de aventura oferă relaxare atât pentru copii,cât și pentru adulți. De asemenea,aveți opțiunea unei singure alunecări în cazul în care doriți să încercați senzația unică a desprinderii de la sol. Puneți-vă la încercare,alături de familie sau prieteni. Vă așteptăm cu drag! Pentru copii 35Ron/20-30 min.,pentru adulți 45Ron/30-40 min. și Tiroliana e 25Ron/o ocazie.

Ture cu Unimog
Ai posibilitatea să vezi locuri minunate de câmp şi pădure, munte-vale.
Mănânci prânzul lângă focul de tabără.
Wellness

Dacă doriți să vă relaxați, o puteți face la noi, pentru că avem un departament cu: cameră salină, saună,  ciubăr cu apă caldă lângă lac.

Închirere biciclete

Aveţi posibilitatea de a închiria biciclete. Veniți aici pe proprietatea Piposz pe patru roți și continuați-vă aventura pe două roți, descoperind peisaje romantice sălbatice!

Organizarea excursiilor


Pentru excursii de  istorică şi geografică vă oferim serviciile noastre de organizare, ghidul.


Training


Diferite programe outdoor stau la dispoziţia grupurilor.


Programe de folclor


Oaspeţii noştrii au posibilitatea de a participa la diferite programe de folclor pentru a cunoaşte viaţa şi tradiţiile ceangăilor.

Snowmobile
Ardeal

În ultimii ani din ce în ce mai mulţi oameni vin pe Valea Ghimeşului pentru a participa la pelerinajul de rusalii din Şumuleu-Ciuc.


Locuri de vizitat din zonă:


Miercurea Ciuc, Castelul Miko, băile cu apă minerală, Cheile Bicazului, Lacul Roşu, Lacul Sfântă Ana, graniţa româno-ungară veche.

Ghimeş

Nu numai peisajele pitoreşti, dar şi trecutul istoric şi cultural bogat al Ghimeşului poate fi o atracţie pentru vizitatori.


Loc plin de legende şi istorii, loc în care graniţele ţărilor au fost împinse ori spre Est, ori spre Vest. Ungurii, locuitorii de aici, au rămas şi şi-au continuat viaţa, păstrând tradiţiile de buni-gospodari şi crescători de animale, şi nu în ultimul rând de bune gazde pentru oaspeţi..

 
Proprietatea Piposz vă așteaptă cu drag
Urcăm dealurile înalte, trecând prin păduri de brazi adânci, întâlnind peste tot cu susurul izvoarelor de apă curată, ne oprim pe păşunile montane binecuvântate de soarele verii şi aerul curat.
Aventuri fără sfârşit în natura minunată, indiferent de anotimp: relaxare în liniştea Proprietăţii Piposz, plimbări, excursii lungi în natură, vara oferim posibilitatea de plimbare cu barca pe lacul nostru.