Programe - Proprietatea Piposz

Programe - Proprietatea Piposz

ROM
 
Programe

Datorită frumuseţilor naturale, Valea Ghimeşului este spotul ideal pentru diferite excursii.

Zona poate fi descoperită pe jos sau cu quaduri (ATV), iar iarna există posibilitatea de cutreierat cu sania sau cu snowmobiluri.

În vecinătatea  proprietăţii se află cel mai înalt vârf din împrejurimi, Viforniţa 1496 m, uşor de accesat, iar priveliştea de aici este spectaculoasă.

Snowmobile
Ture off-road
Ture cu Unimog
Este posibil să vezi locuri minunate pe câmp si pădure,
munte-vale.
Mănânci prânzul lânga focul de tabără.
Wellness

Dacă doriți să vă relaxați, o puteți face la noi, pentru că avem un departament cu: cameră de sare, saună, bazin interior și ciubăr cu apă caldă lângă lac.

Închirere biciclete

Este posibil să închiriați biciclete. Veniți aici pe proprietatea Piposz pe patru roți și continuați să aventurați pe două roți, descoperind peisaje romantice sălbatice!

Ardeal

În ultimii ani din ce în ce mai mulţi vin la Valea Ghimeşului pentru a participa la pelerinajul de rusalii din Şumuleu Ciuc.


Spoturi de vizitat din zonă:


Miercurea Ciuc, Castelul Miko, băi cu apă minerală, Cheile Bicazului, Lacul Roşu, Lacul Sfântă Ana, graniţa veche.

Ghimeş

Nunumai peisajele pitoreşti, dar şi trecutul bogat istoric şi cultural al Ghimeşului poate fi o atracţie pentru vizitatori.


Loc plin de legende şi istorii, loc în care graniţele ţărilor au fost împinse ori spre Est, ori spre Vest, dar ungurii, locuitorii de aici au rămas şi au continuat viaţa, păstrând tradiţiile de buni gospodari şi crescător de animale, şi nu în ultimul rând bun primitori de oaspeţi..

Organizarea excursiilor


Pentru diferite excursii oferim serviciile noastre de organizare, ghidul şi vehiculele necesare fiind vorbă orice tip de excursie: aventură, istorică, off-road, cu quaduri, cu caruţa, cu sanie, cu snowmobiluri.


Training


Diferite programe outdoor stau la dispoziţia grupurilor.


Programe de folclor


Oaspeţii noştrii au posibilitatea de a participa diferite programe de folclor pentru a cunoaşte viaţa şi tradiţiile ceangăilor.

 
Proprietatea Piposz vă așteaptă cu drag
Urcăm dealurile înalte, trecând prin păduri de brazi adânci, întâlnind peste tot cu susurul izvoarelor de apă curată, ne oprim pe păşunile montane binecuvântate de soarele verii şi aerul curat.
Aventuri fără sfârşit în natura minunată, indiferent de anotimp: relaxare în liniştea Proprietăţii Piposz, plimbări, excursii lungi în natură, vara oferim posibilitatea de plimbare cu barca pe lacul nostru.