Étkezés - Piposz Birtok

Étkezés - Piposz Birtok

HUN
 
Étkezés

Étel- és italkínálatunk a hagyományos csángó házias ízekre épül. A vendégszerető, szakképzett személyzet, a minőségi és udvarias kiszolgálás a garancia arra, hogy vendégeink a számos kaland és program mellett tradicionális csángó kulináris élményben is részesüljenek. Ételeinket nem a'la carte kínáljuk, hanem menü formában, változatos összeállításban. Jellegzetes ínyencségeink: bárányból és malacból készült ételkülönlegességek, és a gyomor erősítőjének a megszokott szilva pálinka mindig szerepel kínálatunkban.

Vendégeinknek lehetősége van teljes vagy félpanziós ellátást, vagy akár csak reggelit igényelni!

Áraink


Teljes napi étkezés 21 euró.


Reggeli: 5 euró.


Ebéd: 8 euró.


Vacsora: 8 euró.

Az elfáradt túrázóknak nyáron lehetőségük van tárbortűz mellett kolbászt, szalonnát sütögetni. A tűzrakásban és a szükséges hozzávalók beszerzésében kérje segítségünket!

 
A Piposz Tanya szeretettel vár mindenkit
Nyáron napsütötte dús legelők, kaszálók, zöld bársonnyal borított hegyek és dombok várják vendégeinket, és számtalan kristálytiszta vizű forrás vidám csobogása zenél fülükbe.
A Piposz tanyán akár csendes pihenéssel, akár a vidéket bebarangolva, aktívan kívánjuk eltölteni szabadidőnket, mindenféleképpen megtaláljuk azt, amire vágyunk.